SYARIKAT PEMBINAAN

SYARIKAT PEMBINAAN

Tarikh tawaran promosi ini sah sehingga 30hb Oktober 2018


.

.

Sebagai kontraktor bina rumah samada kontraktor baru atau dah lama…,

.

samada anda nak bina rumah di kawasan bandar atau di kawasan kampung….,

.

samada anda nak guna sistem pembinaan IBS atau kaedah konvensional….,

.

anda mungkin telah mengalami atau sedang mengalami masalah-masalah berikut:-

.

.


  1. ANDA MASIH TIADA koleksi design rumah yang banyak yang telah disusun secara professional yang ada logo syarikat anda yang lengkap dengan lukisan 3D & pelan lantai beserta ukuran dalam unit kaki & meter untuk dibawa bersama-sama semasa berjumpa dengan bakal pelanggan anda bagi memudahkan perbincangan…ATAU
  1. ANDA MASIH TIADA koleksi gambar design rumah yang menarik dalam bentuk 3D perspektif yang ada logo syarikat anda sebagai ‘watermark’ yang anda boleh gunakan untuk membuat promosi online secara berterusan setiap hari di Facebook, IG, Whatsapp & sebagainya seperti yang anda dah pelajari melalui seminar-seminar yang anda hadiri …ATAU
  1. ANDA MASIH TIADA modal atau bajet yang besar untuk mengupah designer/arkitek bagi menyediakan design rumah untuk syarikat pembinaan anda….ATAU
  1. ANDA MASIH TIADA masa yang banyak untuk menunggu sesuatu design rumah itu disiapkan oleh designer / arkitek yang anda lantik….

Tahukah anda…

Jika masalah-masalah di atas tidak anda tangani atau atasi dengan kadar segera, ianya boleh menyebabkan…

.

MASALAH NO 1

REPUTASI, IMEJ & KREDIBILITI syarikat pembinaan anda akan terjejas di mata pelanggan………

.

Pelanggan akan mula melihat anda sebagai syarikat baru yang tiada pengalaman & keupayaan…….

.

Tak mustahil juga, jika bakal pelanggan anda terus tak mahu berjumpa anda setelah selesai perjumpaan yang pertama……

.

Jangan terkejut juga jika beliau telah melantik kontraktor lain & membiarkan anda berputih mata begitu sahaja…

.

.

MASALAH NO 2

PROMOSI PENGIKLANAN syarikat pembinaan anda juga tidak dapat dijalankan secara berterusan setiap hari samada di Facebook, IG & sebagainya akibat anda tiada bahan promosi bergambar yang mencukupi & seterusnya menyebabkan syarikat pembinaan anda gagal mendapat sebarang projek……

.

Bayangkan jika pesaing anda dah ada bahan promosi ini, sudah pasti syarikat mereka lebih dipercayai oleh bakal pelanggan anda…

.

Anda pula, setiap hari tercari-cari bahan promosi yang terbaik..

.

Bila dah tiada bahan, mulalah ramai yang buat kerja kotor dengan ciplak & curi gambar rumah syarikat orang lain….

.

Gambar design rumah kami juga ramai yang dah curi.. Macamana nak berkat macam tu…

.

.

MASALAH NO 3

Pada masa yang sama…ANDA juga boleh KERUGIAN WANG RINGGIT & MASA yang banyak untuk mengupah designer/arkitek bagi menyediakan koleksi design rumah khusus untuk anda.

.

Sekarang adalah zaman yang mencabar & masa adalah EMAS.

.

Segalanya berlaku dengan PANTAS..

.

Siapa yang lambat, dia PASTI ketinggalan…

.

Kami pasti KEPAKARAN anda sebagai kontraktor ialah MEMBINA RUMAH.

.

Anda akan menjana pendapatan apabila rumah telah dibina..Lagi cepat anda dapat bina rumah, lagi bagus…

.

Tapi macammana jika, anda masih tak dapat bina rumah disebabkan pelanggan masih tiada design rumah & anda pula tiada kepakaran untuk merekabentuk design rumah yang sesuai dengan pelanggan anda..

.

1st time jumpa pelanggan, anda cuma ada ‘name kad’ untuk dibawa beserta ‘air liur’ untuk menyakinkan pelanggan.

.

Jumpa kali kedua pula, baru anda terkial-kial nak cari orang untuk sediakan design..

.

Nak upah designer pula akan memakan masa & belanja yang besar… Paling cepat 3 minggu & kos pula tak kurang daripada RM 1000 untuk satu design…

.

Tu pun kalau ada yang berminat & client ada bajet yang besar.. Kalau rumah bawah RM 300k ni, biasanya ramai designer yang tak berminat disebabkan mereka lebih menumpukan kepada projek yang lebih besar….

.

.

Jawabnya….lambatlah anda nak JANA PENDAPATAN sebagai kontraktor, betul tak..?

.

Kalau anda masih tiada tanggungan, keadaan tak kritikal sangat jika projek lambat masuk..

.

Tapi, macam mana jika anda…:-

.

  1. Dah ada staff/pekerja untuk di bayar gaji.
  2. Dah ada pejabat untuk di bayar sewa
  3. Dah ada jentera/lori/mesin untuk diselenggara…

.

.

Keadaan mesti lagi kritikal jika projek lambat masuk akbat tersangkut di bahagian design…..

.

Anda nak kami bantu syarikat pembinaan anda….?

.

Begini tawaran kami….

.

Siapa kami…?

.

Buat masa sekarang, Rekabentukrumah.com, merupakan galeri design rumah ONLINE terbesar di MALAYSIA..dan kami amat komited untuk kekal mempunyai pilihan design rumah yang banyak & terbaik bagi membantu anda.

.

Sehingga kini, kami telah mempunyai lebih 200 design rumah pelbagai saiz, bentuk dan keluasan.

.

Kepakaran kami ialah membantu individu atau syarikat pembinaan dengan menyediakan design rumah secara online. Bermula dari tahun 2012 sehingga kini, alhamdulillah, kami telah berjaya membantu lebih daripada 4000 pelanggan memiliki design rumah idaman di seluruh Malaysia termasuk di Sabah & Sarawak.

.

Bagaimana kami dapat membantu anda sebagai Syarikat Pembinaan…?

.

Cara PERTAMA…!

Anda boleh terus membeli design rumah melalui pakej harga promosi sama seperti yang kami tawarkan kepada pelanggan-pelanggan  kami yang lain…Anda boleh ke galeri kami untuk membuat pilihan…Insyallah, buat masa sekarang, pakej harga yang kami tawarkan adalah yang terendah…

.

ATAU…

.

Cara KEDUA…!

Jika anda lebih ‘serius’ untuk menyakinkan pelanggan anda, meningkatkan kredibiliti syarikat anda di mata pelanggan anda, mempercepatkan proses pelanggan anda memilih design rumah yang sesuai & juga memiliki bahan promosi terbaik untuk anda gunakan terutamanya di Facebook Page anda…

.

.

Kami ingin mencadangkan…

.

Pakej servis terbaru khusus untuk kontraktor bina rumah seperti anda sebelum berakhirnya tahun 2018 ini…iaitu….

.

Pakej “Contractor Support Services”

ATAU

“Pakej CSS”

.

Apa itu Pakej CSS?

.

Pakej CSS ini diwujudkan khusus bagi membantu syarikat pembinaan anda meningkatkan kredibiliti di mata pelanggan anda, memudahkan perbincangan dengan bakal pelanggan anda dan mempercepatkan proses pelanggan anda membuat keputusan pemilihan design rumah yang terbaik  melalui penyediaan….

.

“Katalog Design Rumah Kontraktor” menggunakan design kami khusus untuk syarikat pebinaan anda…

.

Antara ciri-ciri penting Katalog Design Rumah Kontraktor ini ialah:-

  1. Ianya adalah berbentuk hardcopy berwarna berkulit keras bersaiz A3 dan direka khusus oleh kami untuk syarikat pembinaan anda seperti gambar di bawah….
  2. Ianya mengandungi 30/50/80 design rumah pilihan anda (mengikut Pakej CSS yang anda pilih) di mana setiap design rumah akan dilengkapi dengan Pelan lantai beserta ukuran dalam unit meter & kaki, pandangan perspektif luaran berwarna yang ada ‘watermark’ syarikat pembinaan anda.

.

.

Berikut adalah gambaran sebenar muka surat untuk setiap design rumah dalam ‘Katalog Design Rumah Kontraktor’ yang akan kami sediakan khusus untuk syarikat anda melalui Pakej CSS…

.

.

Dengan adanya ‘Katalog Design Rumah Kontraktor ini’, Insyallah kami percaya ianya akan meningkatkan keyakinan para pelanggan anda apabila anda berjumpa dengan mereka nanti…

.

Sekurang-kurangnya, anda mempunyai asas untuk perbincangan melalui adanya katalog design rumah ini..

.

Disamping itu, dengan adanya pelan lantai beserta ukuran dalam unit kaki & meter yang kami akan sediakan didalam katalog design ini, para pelanggan anda akan mendapat gambaran sebenar tentang luas ruang untuk setiap pelan yang dipamerkan.

.

Anda pula dapat membuat pengiraan terperinci kos pembinaan design tersebut bagi memudahkan pelanggan anda membuat keputusan..

.

Secara tak langsung, diharapkan dengan kaedah ini syarikat pembinaan anda mula mendapat perhatian di hati pelanggan anda…

.

Jika nak bina rumah kat kampung, nak bagi pelan lantai rumah ini direct kepada tukang pun ok…!

.

Sebenarnya, keputusan handak memasukkan pelan lantai beserta ukuran ini amat berat untuk kami laksanakan. .

.

Mahu taknya, ianya boleh menyebabkan jualan pelan rumah perniagaan kami merosot..

.

Namun, kami yakin dan percaya kaedah ini mampu membantu syarikat pembinaan anda untuk berkembang & ramai bakal pelanggan anda untuk membina rumah di tempat anda.

.

Insyallah di pihak kami pula, kami tidak akan berhenti untuk sentiasa menyediakan design rumah yang terbaik sebagai pilhan syarikat pembiaan anda & para pelanggan anda.

.

Selain itu….,

.

Jika tempahan dibuat sebelum 30hb Oktober 2018, kami juga akan bekalkan anda dengan ‘Kit Pemasaran Online’ syarikat pembinaan anda secara PERCUMA..

.

Pada masa kini, kami dapati banyak syarikat pembinaan yang tidak memiliki material yang mencukupi untuk membuat promosi secara berterusan di media social terutamanya di facebook..

.

Material yang kami maksudkan ini ialah gambar design rumah yang direka secara professional yang ada ‘watermark’ syarikat pembinaan anda.

.

Jadi, jika anda membuat tempahan Pakej CSS ini sekarang, kami akan berikan sekurang-kurangnya 3 pandangan perspektif luaran untuk setiap design yang anda pilih yang ada ‘watermark’ syarikat pembinaan anda…

.

Perspektif ini telah kami setkan mengikut saiz posting sebenar didalam facebook agar posting anda Nampak professional di mata pelanggan anda..

.

Semoga dengan cara ini, peluang anda mendapatkan pelanggan untuk anda membina rumah idaman mereka lebih cerah…

.

.

.

Jadi secara keseluruhannya, anda akan mendapat sekurang-kurangnya 90 gambar perspektif rumah (30 design x 3= 90) yang anda boleh gunakan secara maksimum untuk pengiklanan secara berterusan di facebook page anda…. Tinggal nak ‘combined’ dengan ayat marketing power anda sahaja…

.

Adakah anda berminat…?

.

Berapakah kos untuk anda menempah Pakej CSS ini…?

.

Jika anda mengupah seorang ‘designer’ untuk menyediakan lukisan design rumah seperti yang kami tawarkan didalam Pakej CSS ini yang mengandungi:-

  1. Pelan lantai design rumah beserta ukuran dalam unit kaki & meter
  2. Pandangan 3d Perspektif luaran yang ada ‘watermark’ syarikat pembinaan anda
  3. 3 Pandangan 3d Perspektif luaran untuk tujuan promosi dalam facebook page anda

…kosnya sudah pasti tidak kurang daripada RM 400 untuk setiap design (Anda boleh cuba jika tidak percaya)

.

Jika 30 design rumah x RM 400….ianya sudahpun mencecah RM 12 000…

.

Ya RM 12 000….

.

Tu belum masuk kos printing bewarna saiz A3 berserta biding dalam hardcover (Buku kulit keras)… (Tambah lagi 2-3 ratus)….

.

Namun…berita baiknya…..

.

Harga Pakej CSS ini tidaklah mencecah separuh daripada jumlah tersebut….

.

Harga yang kami ingin tawarkan untuk meningkatkan KREDIBILITI syarikat anda & mencerahkan peluang anda mendapat projek melalui PAKEJ CSS ini adalah seperti berikut ……

.

Harga PROMOSI SEMASA yg kami tawarkan kepada 100 kontraktor terawal adalah seperti berikut:-
.
.
A. PAKEJ CSS BASIC – 30 DESIGN RUMAH

Harga DISKAUN ASAL cuma RM 3699 shj.

(Bersamaan RM 123 utk setiap design rumah)…..

Namun utk 100 kontraktor terawal, anda cuma perlu bayar bukan RM 3699

tetapi hanya RM 2699 sahaja

(Bersamaan RM 90 utk setiap design rumah)

Anda JIMAT RM 1000 drpd harga diskaun asal

.
.
B. PAKEJ CSS ADVANCE – 50 DESIGN RUMAH

Harga DISKAUN ASAL cuma RM 4999 shj.

(Bersamaan RM 100 untuk setiap design)……

Namun untuk 100 kontraktor terawal, anda cuma perlu bayar bukan RM 4999

tetapi hanya RM 3999 sahaja

(Bersamaan RM 80 untuk setiap design rumah)

Anda JIMAT RM 1000 drpd harga diskaun asal

.
.
C. PAKEJ CSS PREMIUM – 80 DESIGN RUMAH

Harga DISKAUN ASAL cuma RM 6599 shj.

(Bersamaan RM 82 untuk setiap design)……

Namun untuk 100 kontraktor terawal, anda cuma perlu bayar bukan RM 6599

tetapi hanya RM 5599 sahaja

(Bersamaan RM 70 untuk setiap design rumah)

Anda JIMAT RM 1000 drpd harga diskaun asal
.
.
.

.

Siapa CEPAT, dialah yang akan kami bantu…

.

Bagaimana untuk membuat tempahan Pakej CSS ini…?

.

Untuk membuat tempahan, mohon anda ikuti langkah-langkah seperti berikut….:-

.

LANGKAH 1

Klik link dibawah

http://www.wasap.my/+60132270315/pakejcss

.

LANGKAH 2

Hantarkan SLIP BAYARAN Pakej CSS ini ke no whasapp 013 227 0315 beserta Nama anda, Nama syarikat & Email..

Bayaran boleh dibuat ke akaun MAYBANK syarikat kami seperti berikut:-

MAYBANK – 5686 0301 3796 (DESIGN IDEAS CONSULTANCY)

.

LANGKAH 3

Dalam masa 24 jam selepas bayaran diterima, kami akan emailkan kepada anda ebook 200 koleksi design rumah secara PERCUMA untuk anda membuat pilihan 30/50/80 design rumah pilihan anda untuk anda masukkan ke dalam Pakej CSS.

.

LANGKAH 4

Setelah membuat pilihan design yang anda kehendaki emailkan maklumat berikut ke rekabentukrumah@gmail.com untuk tindakan kami selanjutnya.

  1. Nama syarikat anda
  2. Logo syarikat anda (untuk dijadikan ‘watermark’ dalam lukisan. Jika tiada logo, anda boleh gunakan nama syarikat anda)
  3. pendaftaran syarikat (SSM)
  4. Alamat syarikat anda
  5. Laman web, no telefon & email (Jika ada & anda mahu kami masukkan maklumat ini ke dalam Pakej CSS)
  6. 50 Kod Jualan Design Rumah yang anda inginkan.

.

LANGKAH 5

Kami akan sediakan & hantarkan draf design untuk pengesahan anda dalam masa 7 hari bekerja yang mengandungi….:-

  1. Cover Katalog Design Rumah Syarikat Pembinaan Anda
  2. Contoh layout setiap design dalam Katalog Design rumah
  3. Gambar layout perspektif yang ada watermark syarikat anda untuk kit pemasaran facebook.

.

LANGKAH 6

Apabila draf telah disahkan, kami akan sediakan Katalog Design Rumah & Kit Pemasaran Facebook dalam masa sekurang-kurangnya 3 minggu dari tarikh pengesahan & diposkan ke alamat anda…

..

P.S

.

Jadi buatlah tempahan sekarang untuk kami bantu syarikat pembinaan anda sebelum tawaran ini ditutup.

.

Secara jujur, kami tidak akan buka tawaran Pakej CSS ini selama-lamanya kerana fokus perniagaan kami ialah menjual lukisan design rumah kepada para pelanggan kami….

.

Jika anda rasa tawaran pakej css ini merupakan satu jumlah yang tinggi, cuba bandingkan keuntungan yang anda akan perolehi walaupun jika anda berjaya mendapatkan Cuma 1 projek pembinaan sahaja menggunakan bahan yang kami sediakan dalam Pakej CSS ini…

.

Anda pasti tak akan menyesal…

.

Berdasarkan pengalaman kami sebagai konsultan rekabentuk, kami amat yakin Pakej CSS ini dapat membantu memudahkan syarikat pembinaan anda mendapatkan projek membina rumah samada di kawasan bandar mahupun di kawasan kampung…

.

Siapa yang betul-betul serius, insyallah kami akan bantu sebelum kami membuat keputusan samada untuk menutup atau menaikkan harga Promosi Pakej CSS ini…

.

#Kalau tak nak tak apa…, Insyallah kami tak rugi apa-apa…Jangan sampai syarikat pembinaan lain lebih dahulu mengambil tindakan…

“Semoga kami dapat membantu Syarikat Pembinaan Anda melalui Pakej CSS ini”