Blog

RAHSIA CARA MUDAH KONTRAKTOR NAK YAKINKAN BAKAL PELANGGAN YANG NAK BINA RUMAH…

ATTENTION: KONTRAKTOR BARU BINA RUMAH DI LUAR BANDAR..!
.
ADAKAH BAKAL PELANGGAN SELALU PANDANG RENDAH & KURANG YAKIN KEPADA ANDA DISEBABKAN ANDA KONTRAKTOR BARU..?
.
Anda PENING & BUNTU sebab TAK TAHU CARA TERBAIK nak YAKINKAN mereka agar mereka tak lantik kontraktor lain yang menyebabkan hidup anda MAKIN STRESS & HURU HARA sebab MASIH TAK DAPAT PROJEK walaupun dah ada lesen kontraktor…!
.
.
Yelah…Kalau tak dapat projek, nak makan apa…! Nama je kontraktor, tapi hidup melarat sebab takde projek..
.
Dah lah persaingan makin sengit…Bakal pelanggan pula makin memilih…!
.
Hutang makin bertambah-tambah..Simpanan pula makin nipis…
.
Tak dapat projek bulan ni, memang boleh lingkup terus.. .
.
Sia-sia je ada lesen CIDB, orang lain takde lesen pun boleh senang-senang dapat projek…!
.
.
Memang tak dapat dinafikan, nak dapat projek bina rumah sekarang ni memang susah..!
.
Walaupun anda cuma fokus nak bina rumah di kawasan kampung anda sendiri sahaja.
.
Mana taknya, setiap hari, ada je yang baru register jadi kontraktor..
.
Kontraktor luar pun, banyak yang mula masuk nak bina rumah di kampung anda… ‘Orang luar’ yang tak berdaftar pun bukan sikit jumlahnya yang nak ‘makan’ dari ‘periuk nasi’ yang sama…!
.
Memang boleh putus asa dibuatnya…
.
.
Tapi, hakikatnya, nak dapat projek ni, mudah je kalau anda tahu cara yang betul mendapatkannya…
.
Usia syarikat pembinaan bukanlah satu-satunya tiket & ukuran nak dapat projek sekarang…
.
Ianya sebenarnya bermula dengan persediaan anda…
.
.
Anda perlu jawab soalan ni jika anda serius nak dapat projek & kekal bersaing dengan kontraktor bina rumah yang lain menjelang 2019 ni…!
.
“Apa yang bakal pelanggan anda yang nak bina rumah perlukan daripada seorang kontraktor…?”
.
Jika anda dapat jawab persoalan ni & buat persediaan yang sepatutnya, peluang anda nak dapat projek MAKIN MUDAH…
.
Slamber je anda boleh ketepikan pesaing-pesaing anda nanti…!
.
.
Anda pernah dengar pasal “KONTRAKTOR DESIGN & BUILD”?
.
Jika ya… baguslah..!
.
Itulah sebenarnya salah satu kunci UTAMA cara MUDAH nak DAPAT PROJEK sekarang walaupun anda nak bina rumah di kawasan kampung sahaja.
.
Sebabnya…
.
Berdasarkan pengalaman kami, ramai bakal pelanggan yang nak bina rumah nak ‘deal’ dengan 1 pihak sahaja iaitu kontraktor yang dapat uruskan SEMUA BENDA samada bermula daripada penyediaan design rumah sampailah kepada urusan pembinaan…
.
Jadi, jika anda bersedia nak memenuhi keperluan bakal pelanggan ini, peluang anda nak dapat projek makin cerah & keyakinan bakal pelanggan terhadap syarikat pembinaan anda juga pasti makin meningkat.
.
.
Jadi nak buat macamana tu…?
.
Begini, jika anda bukan dalam bidang Senibina atau anda tak tahu membuat rekabentuk rumah secara berdepan apabila anda berjumpa dengan bakal pelanggan anda, kami mencadangkan kepada anda untuk sediakan PORTFOLIO DESIGN RUMAH terlebih dahulu sebelum anda berjumpa dengan bakal pelanggan anda tersebut…!
.
.
Apa tu…?
.
PORTFOLIO DESIGN RUMAH ialah koleksi beberapa design rumah yang biasanya disediakan dalam bentuk Lukisan 3d Perspektif beserta pelan lantai yang digunakan untuk memudahkan perbincangan dengan bakal pelanggan anda yang nak bina rumah.
.
Biasanya, kontraktor yang berpengalaman akan sertakan skali anggaran kos pembinaan untuk setiap design rumah tersebut bagi memudahkan bakal pelanggan membuat penilaian tentang bajet yang mereka ada dengan kesesuaian rekabentuk rumah yang disediakan dalam PORTFOLIO DESIGN RUMAH itu..
.
Secara tak langsung, ianya dapat membantu memudahkan perbincangan antara kontraktor dengan bakal pelanggan yang nak bina rumah..
.
Kalau anda jumpa bakal pelanggan & anda bawa PORTFOLIO DESIGN RUMAH yang mantap yang mana bakal pelanggan boleh terus buat pilihan design rumah & tahu berapa kos pembinaan, memang dia tak akan pandang kontraktor lain dah..
.
Daripada PORTFOLIO DESIGN RUMAH nilah, bakal pelanggan dapat melihat rekabentuk keseluruhan rumah idaman mereka..
.
Keyakinan terhadap syarikat pembinaan anda pun confirm mencanak-canak naik..
.
Mana taknya, nak buat PORTFOLIO DESIGN RUMAH ni bukannya MURAH kalau anda takde background architecture dan boleh buat sendiri..!
.
Bila dah ada PORTFOLIO DESIGN RUMAH ni, bakal pelanggan anda tahu, anda kontraktor yang serius yang ambil berat dalam urusan syarikat anda, sebab tu anda sediakan PORTFOLIO DESIGN RUMAH ni walaupun kosnya tak MURAH…!
.
.
Pasti ada beza syarikat pembinaan anda dengan kontraktor yang cuma bawa ‘namekad’ sekeping je bila jumpa bakal pelanggan….!
.
.
Walaupun kos penyediaan PORTFOLIO DESIGN RUMAH ni tak murah, tapi ianya tak dapat nak dibandingkan jika tiap-tiap bulan anda dapat projek bina rumah hasil mudahnya proses anda nak yakinkan bakal pelanggan anda dengan adanya PORTFOLIO DESIGN RUMAH syarikat anda sendiri.
.
Berikut adalah contoh PORTFOLIO DESIGN RUMAH yang kami dah sediakan untuk salah seorang bakal pelanggan kami bagi memudahkan mereka meyakinkan bakal pelanggan mereka yang nak bina rumah..
.


Jika anda pun BERMINAT nak kami bantu syarikat pembinaan anda juga, mohon klik link di bawah dengan kadar SEGERA..
.
http://www.wasap.my/+60132270315/PORTFOLIODESIGNRUMAH
.
.
P.s
Tapi, kami Cuma boleh bantu 100 kontraktor terawal yang benar-benar serius sahaja…
.
Siapa cepat, dialah yang akan kami bantu…
.
Yang tak berapa nak serius, boleh terus bawa ‘namekad’ sekeping je jumpa bakal pelanggan yang nak bina rumah.. .
.
Moga ada sinar harapan dalam dunia yang makin mencabar hari ini…