DESIGN RUMAH C2-07 (4 bilik /3 bilik air -43’x44′ – 1943 kaki persegi)

C207-1PL

C207-2PL

SPESIFIKASI

Kategori:

Banglo 2 tingkat 4 bilik/ 3 bilik air

Luas tapak: 43’ x 44’

Luas ruang berdinding: 140 meter persegi/ 1507 kaki persegi

Luas anjung berbumbung: 40.5 meter persegi/ 436 kaki persegi

Luas keseluruhan: 180.5 meter persegi/ 1943 kaki persegi

 ANDA NAK PELAN RUMAH INI?


Dapatkan PAKEJ LUKISAN ASAS (Pakej 1) design rumah ini dalam bentuk ‘SOFTCOPY’ format PDF saiz A4 pada harga PROMOSI serendah RM 50 sahaja*

*Harga promosi ini khusus untuk 200 pelanggan terawal sahaja bagi tempahan bermula 14hb Mei 2017. Selepas kuota 200 pelanggan penuh, pakej lukisan asas ini boleh dibeli pada harga RM 199 sahaja.


3 MANFAAT UTAMA Pakej Lukisan Asas ini dalam membantu anda membina rumah idaman anda…


MANFAAT NO 1

Pakej Lukisan Asas ini disertakan dengan pelan lantai & pelan bumbung dalam unit meter & kaki. Ianya dapat membantu anda mengetahui tahap keselesaan setiap ruang berdasarkan ukuran yang diberikan. Ianya juga dapat membantu anda mengetahui kesesuaian design rumah ini dengan tapak/saiz lot yang anda ada.


MANFAAT NO 2

Pakej Lukisan Asas ini disertakan dengan Jadual Keluasan Ruang & Cadangan Kemasan. Ianya bakal membantu membolehkan anda mendapatkan kos pembinaan sebenar design rumah ini daripada kontraktor di tempat anda. Perlu diingat, kos pembinaan tidak sama di semua tempat bergantung kepada lokasi, bentuk muka bumi tapak, kaedah pembinaan serta bahan/material yang dipilih. Berpandukan Pakej Lukisan Asas design rumah ini & anggaran kos pembinaan daripada kontraktor di tempat anda, ianya dapat membantu memudahkan anda membuat perancangan sumber kewangan bagi membina rumah idaman anda.


MANFAAT NO 3

Pakej Lukisan Asas ini disertakan dengan sekurang-kurangnya 5 Lukisan 3D Perspektif, 4 Pandangan Sisi & 2 Keratan Rentas bangunan. Ianya bakal membantu anda mendapatkan gambaran yang jelas tentang design keseluruhan rumah termasuklah design bumbung, tingkap, pintu & sebagainya. Lukisan-lukisan ini bakal membantu anda memahami pelan secara keseluruahan walaupun anda tiada pengetahuan langsung dalam membaca pelan rumah sebelum ini.


*Bagi kontraktor pula, Pakej Lukisan Asas ini amat sesuai untuk anda mengadakan perbincangan awal dengan bakal pelanggan anda disamping dapat menjimatkan banyak masa & wang anda. Anda sudah tidak perlu pening kepala memikirkan dimana mahu mendapatkan khidmat arkitek/pelukis pelan untuk syarikat anda.


“Kos sebenar untuk menyediakan 1 Lukisan 3D Perspektif sahaja sudah melebihi RM 300. Ianya tidak termasuk dengan penyediaan lukisan yang lain. Dalam Pakej Lukisan Asas ini, anda bukan sahaja mendapat 1 Lukisan 3D Perspektif, tetapi sekurang-kurangnya 5 Lukisan 3D Perspektif”


Jadi, buatlah keputusan sekarang sebelum kuota PROMOSI habis…

Klik disini untuk membuat

<<TEMPAHAN PAKEJ 1 C207>>


Jika tempahan dibuat sekarang, selain daripada Pakej Lukisan Asas design rumah ini, anda juga bakal mendapat 2 BONUS tambahan seperti berikut:-


BONUS NO 1

Anda akan mendapat e-book PERCUMA bernilai lebih RM 50 iaitu e-book “FORMULA MENGIRA ANGGARAN KASAR KOS PEMBINAAN”. E-book ini bakal membantu anda mengira anggaran kasar kos pembinaan sebelum anda berjumpa dengan kontraktor lagi. Ianya membolehkan anda mengetahui samada kontraktor tersebut memberikan harga yang terlampau tinggi ataupun terlampau rendah.


BONUS NO 2

Kod Kupon DISKAUN 20% untuk pembelian lukisan kerja/pembinaan dalam format AutoCAD. Lukisan dalam format AutoCAD bernilai tinggi kerana ianya boleh digunakan untuk pelbagai tujuan. Ianya boleh diberikan kepada Arkitek untuk diubahsuai bagi tujuan submission kepada Pihak Berkuasa Tempatan ditempat anda, diberikan kepada Jurutera Struktur bagi penyediaan Lukisan Struktur & diberikan kepada kontraktor untuk pembinaan. Sekurang-kurangnya, lukisan dalam format softcopy AutoCAD bernilai lebih daripada RM 1500. Diskaun 20% sudah tentu banyak membantu menjimatkan wang anda..


Jadi, buatlah keputusan sekarang sebelum kuota PROMOSI habis…

Klik disini untuk membuat

<<TEMPAHAN PAKEJ 1 C207>>


 Jika tiada design di galeri kami yang dapat memenuhi keperluan anda, anda juga boleh membuat tempahan design baru berdasarkan keperluan anda. <<Klik disini untuk lebih lanjut>>


Galleries: DESIGN RUMAH 2 TINGKAT, DESIGN RUMAH 4 BILIK, and KELUASAN 1401-2000 KPS.