DESIGNER RUMAH

‘DESIGNER RUMAH’


‘DESIGN’ adalah ‘SUBJEKTIF’……

Cantik pada mata seseorang adalah tidak sama bagi orang yang lain….


Atas perkara di atas inilah, bermula tahun 2018, kami ingin membuka peluang kepada perekabentuk-perekabentuk rumah di seluruh negara untuk bekerjasama dengan pihak kami…

.

Adakah anda seorang ‘house designer’/arkitek/interior design/pelukis pelan…?

ATAU…

Adakah anda mempunyai IDEA Baru yang KREATIF atau ‘flair design’ tersendiri dalam merekabentuk rumah idaman…?

ATAU…

Adakah anda mahu menjana pendapatan tambahan menggunakan skill yang anda ada dalam merekabentuk rumah idaman untuk para pelanggan kami…?

ATAU…

Adakah anda sudah bosan bekerja di pejabat arkitek & anda mahu membesarkan anak anda sendiri di rumah tetapi pada masa yang sama anda tidak mahu mensia-siakan Ijazah Senibina yang anda ada?

.

.

Jika jawapan anda YA…

.

Anda berada di tempat yang betul…!

.


Mulalah MENJANA pendapatan PASIF melalui REKABENTUKRUMAH.COM dengan mendaftar sebagai DESIGNER RUMAH…


.

Bermula tahun 2018 ini, kami ingin menawarkan peluang kepada anda untuk menjadi ‘DESIGNER RUMAH’ di REKABENTUKRUMAH.COM…

.

Untuk makluman anda, peluang ini belum pernah kami tawarkan kepada mana-mana pihak sebelum ini..

.

Kami ingin menawarkan peluang kepada anda untuk menjual hasil kreativiti & kepakaran anda dalam merekabentuk rumah kediaman & seterusnya membantu anda MENJANA PENDAPATAN PASIF secara berterusan apabila lukisan design rumah yang anda sediakan di beli oleh pelanggan-pelanggan kami di seluruh negara…

.

Bukan itu sahaja, jika rekabentuk rumah yang anda sediakan itu BERKUALITI TINGGI & menepati keperluan target market kami yang tertentu untuk pasaran luar negara, anda juga akan menjana pendapatan berganda apabila design yang sama yang anda hasilkan akan turut dijual di ‘Platform ONLINE’ kami yang lain untuk pasaran antarabangsa.

.

Adakah anda BERMINAT..?

.

Bagaimana kami dapat MEMBANTU ANDA sebagai ‘Designer Rumah’ di REKABENTUKRUMAH.COM untuk menjana PENDAPATAN PASIF…?

.

Sebelum itu…Apa itu PENDAPATAN PASIF…?

.

Katakan, di pejabat, anda diberikan tugasan untuk menyiapkan Design Banglo untuk Dato’ A. Jadi anda mengerahkan segala skil yang anda ada dalam merekabentuk untuk memenuhi keperluan yang diperlukan oleh Dato’ A.

Anda mungkin tak dapat tidur malam sebab kejar dateline, kena marah sebab silap (kadang-kadang bukan silap kita pun) & macam-macam lagi halangan serta rintangan (Hanya yang terlibat dengan design field sahaja yang memahami apa yang kami maksudkan ini)..

Apabila siap & Dato’ A tadi berpuas hati, barulah anda mendapat bayaran yang sepatutnya.

Bulan kedua pula, Dato’ B pula yang nak buat rumah. Jadi anda mengulangi proses seperti penyediaan Design Banglo Dato’ A tadi sampai siap.. (Termasuklah terkejar-kejar, kena marah & macam-macam lagi…)

Belum masuk isu terkejar-kejar nak ke ofis, tempuh jem, nak hantar anak ke sekolah & sebagainya lagi…

Dalam nak siapkan design banglo tersebut juga, kami yakin dan pasti…anda bukan buat 1 draf design sahaja…

Mungkin berbelas-belas atau berpuluh-puluh draf design… Lagi kompleks rumah & personaliti client…lagi banyak la draf design yang perlu dibuat…Betul tak…? Kami tahu sebab kami pernah mengalami proses tersebut…

Apa yang anda buat dengan draf design tersebut…? Biasanya Cuma memenuhi folder dalam computer anda…Betul tak…? Bahkan design akhir yang dah siap tu pun tidak dapat digunakan kembali atas sebab client bayar mahal & ada isu hak cipta…

Ini dikatakan anda menerima PENDAPATAN AKTIF dalam merekabentuk… Anda buat kerja, anda dapat upah…Anda berhenti kerja, anda tak dapat upah…


Apa pula tawaran kami bagi membolehkan anda MENJANA PENDAPATAN PASIF sebagai ‘DESIGNNER RUMAH’ di REKEBENTUKRUMAH.COM…?


Anda buat design rumah SEKALI SAHAJA yang ‘cun’ & memenuhi KEPERLUAN KEBANYAKAN ORANG….dan kami akan pasarkan design rumah yang anda buat itu berkali-kali samada kepada pelanggan kami di Malaysia & di pasaran antarabangsa…?

Anda akan mendapat komisyen setiap kali pelanggan kami download & membeli design yang anda sediakan..?

Berapa komisyen yang anda dapat..?

Kami akan berikan komisyen SETINGGI 35% daripada nilaian setiap produk yang dijual…

Kenapa 35%…?

Sebab, bila dapat design yang anda berikan, kami tak terus jual..Kami akan proses dahulu design tersebut untuk dijadikan beberapa pakej lukisan yang dapat memenuhi keperluan pelbagai lapisan pengguna.

Untuk makluman anda, bagi setiap design rumah yang anda kemukakan, kami akan jadikannya dalam beberapa produk design seperti Katalog Design, Laporan Rekabentuk Skematik & juga lukisan pembinaan. (Setiap produk dijual antara RM 30 sehingga RM 1000 untuk pasaran tempatan & USD 50 sehingga USD 700 untuk pasaran antarabangsa)

Banyak bukan… Janji design anda cun & menawan hati ramai orang untuk membelinya…

Design yang cun tak semestinya design yang besar & mewah… Memang nampak cantik….tapi berapa ramai yang ada bajet yang cukup untuk bina rumah berdasarkan design tersebut nanti….

Jadi, nak buat design yang macam-mana…? Ada kriterianya yang kami dah research selama bertahun-tahun… Dah register nanti, kami akan maklumkan bagi memudahkan anda…

Lagi satu, sampai bila anda nak dapat pendapatan ni…? Sampai anda buat keputusan untuk tak nak terima income daripada kami lagi…. Ya..Anda boleh resign daripada DESIGNER RUMAH di REKABENTUKRUMAH.COM bila-bila masa sahaja yang anda nak & kami akan keluarkan semula rekabentuk rumah yang anda sediakan di laman web kami sebelum ni..

Secara ringkasnya sebagai DESIGNER RUMAH di REKABENTUKRUMAH.COM, anda akan mendapat 4 FAEDAH berikut:-

.


PERTAMA.

Anda tidak perlu memikirkan kos untuk membuat iklan, membuat laman web yang baru, membayar agen affiliate dan sebagainya bagi menjual design rumah yang anda hasilkan. Tugas anda cuma perlu menghasilkan design yang terbaik & selebihnya kami akan uruskan untuk anda melalui ‘Platform Online’ yang kami ada…


.


KEDUA

Setiap jualan design rumah yang anda hasilkan, anda akan menerima KOMISYEN setinggi 35 % daripada nilaian setiap produk yang dijual yang ada design rumah yang anda hasilkan

Tinggi bukan…?


.


Design rumah yang anda hasilkan itu bukan hanya dijual di Galeri online kami, bahkan juga akan dijual dalam bentuk ebook yang berupa katalog design rumah dan juga dimasukkan ke dalam Pakej Kontraktor Support Servis (Jika menjadi pilihan kontraktor)


.


KETIGA

Anda boleh buat pilihan tarikh komisyen yang akan di bayar samada awal bulan, pertengahan bulan atau hujung bulan…Tiada had minimum komisyen yang akan di bayar. Ini bermaksud, jika mana-mana design yang anda hasilkan terjual & jika komisyen anda Cuma serendah beberapa puluh atau beberapa ratus ringgit sahaja, kami akan tetap bayar kepada anda…


.


KEEMPAT

Segala urusan adalah 100% melalui ONLINE samada melalui email & juga whatsapp…

Jadi anda dapat bekerja di keselesaan rumah/tempat anda sendiri, tak perlu bersesak-sesak dengan jem & nak buat PART TIME pun ok..


.

Siapa yang layak mendaftar sebagai ‘DESIGNER RUMAH’ di REKABENTUKRUMAH.COM

  1. Arkitek
  2. Pelukis pelan
  3. Interior designer
  4. Pelajar jurusan senibina yang masih menuntut atau yang dah grad tapi belum dapat kerja samada dalam negara atau luar negara

Bagi mengawal kualiti design yang dihasilkan, kami akan memilih design yang sesuai sahaja.

Jika anda mencuri design yang dihasilkan oleh pihak lain & terdapat pertindihan tuntutan, anda akan diberikan amaran oleh pihak kami… jika kejadian berulang, status anda sebagai Designer Rumah akan disekat

Macamana nak MENDAFTAR sebagai DESIGNER RUMAH di REKABENTUKRUMAH.COM…?

Untuk membuat pendaftaran mohon ikuti langkah-langkah MUDAH seperti berikut:-

.

LANGKAH 1

Isikan maklumat anda pada link di bawah..

http://www.wasap.my/+60132270315/daftardesigner

.

LANGKAH 2

Buat bayaran yuran PENDAFTARAN serendah Cuma RM 90* sahaja ke akaun berikut. (Yuran pendaftaran asal ialah RM 180)

*Untuk 50 Designer terawal sahaja

MAYBANK  568603013796 (Design Ideas Consultancy)

Kemudian hantarkan slip ke 013 227 0315

.

LANGKAH 3

Kami akan emailkan contoh format lukisan yang anda perlu sediakan & kategori design rumah yang menjadi pilihan ramai pengguna.


SEMOGA KAMI DAPAT MEMBANTU ANDA MENJANA PENDAPATAN PASIF SEBAGAI DESIGNER RUMAH DI REKABENTUKRUMAH.COM


P.S Kami berhak menutup ruangan DESIGNER RUMAH ini pada bila-bila masa sahaja terutamanya apabila jumlah DESIGNER RUMAH yang mendaftar telah melebihi kuota yang kami dapat handle…

1st come & 1st serve…..